Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВККС усунула на 2 місяці суддю Волощука

15 лютого 2016, 12:09
700
0
Автор:
Реклама

На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 12 лютого 2016 року на підставі клопотання Генерального прокурора України було прийнято рішення усунути суддю із займаної посади.

Так, у зв'язку з притягненням до карної відповідальності відсторонений строком на 2 місяці Волощук Віктор Васильович від посади судді Олевского районного суду Житомирської області.

Відносно Татауровой Ірини Миколаївни - судді Деснянського районного суду міста Києва, вирішено відмовити в задоволенні клопотання Генпрокурора про усунення її з посади.

Довідка:

Суддя Волощук В. В. звинувачується в скоєнні карного злочину, передбаченого частиною другої статті 286 Карного кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, транспортним засобом, що управляє, що викликає смерть потерпілого).

Суддя Татаурова И. Н. підозрюється в скоєнні карного злочину, передбаченого частиною другої статті 375 Карного кодексу, - постанові свідомо неправосудного рішення, відповідно до якого підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Джерело: ВККС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини