Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виплати самотнім матерям будуть здійснені в повному об'ємі

15 лютого 2016, 09:21
1469
1
Реклама

Міністр соціальної політики Павло Розенко завіряє, що підвищені виплати самотнім матерям будуть здійснені в повному об'ємі з 1 січня.

За його словами, сьогодні відбувається непростий процес по верифікації пільг самотніх матерів : "Цю пільгу отримували 600 тис. жінок. Зараз вони проходять перереєстрацію. За нашими оцінками, отримувати допомогу у вже підвищеному розмірі будуть близько 400 тис. жінок".

Міністр відмітив, що на перенастроювання системи видачі допомоги самотнім матерям залежно від доходу сім'ї дається 3 місяці. "Вони отримають її в повному об'ємі з 1 січня, але заднім числом. Тому не потрібно піднімати паніку", - підкреслив він.

Джерело: Минсоцполитики

Нагадаємо, що 15 січня набули чинності зміни у сфері призначення деяких видів допомоги на дітей, затверджені постановою Кабміну від 25.12.2015 № 1181. Зокрема, змінений порядок призначення посібника самотнім матерям (батькам) - допомога надаватиметься в розмірі, рівному різниці між 100% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку і середньомісячним сукупним доходом сім'ї.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини