Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Госгеокадастре створюють Центр допомоги учасникам АТО

12 лютого 2016, 17:30
1075
0
Реклама

При центральному апараті Госгеокадастра буде створений Центр допомоги учасникам АТО - консультаційний орган, який сприятиме військовослужбовцям у вирішенні поточних питань, зокрема, пов'язаних з отриманням земельних ділянок.

"Наш Центр буде в абсолютній координації з обласними центрами, утвореними при облдержадміністрації. У цій взаємодії ми сподіваємося на значне поліпшення сервісу при виділенні землі учасникам АТО", - повідомив голова Госгеокадастра Максим Мартынюк.

Подібні центри функціонують при деяких облдержадміністраціях і головних управліннях Госгеокадастра в областях, зокрема, в Київській. Як показує практика існуючих центрів, в тиждень за консультаціями звертаються до 200 учасників АТО і членів їх сімей.

Для Центру буде виділений окремий кабінет в приміщенні Госгеокадастрау якому проводитиметься постійний прийом учасників АТО, надаватимуться консультації і прийматися заяви.

Планується, що в кабінеті постійно буде присутнім фахівець Госгеокадастра, а також залучений радник - учасник АТОякий контролюватиме дотримання процедур і збереження балансу інтересів між самими військовослужбовцями. Також до робочої групи заочно входитимуть фахівці Госгеокадастра різного профілю, які можуть бути оперативно притягнені для консультацій у разі потреби.

У Центрі можна буде ознайомитися з атласами вільних земельних ділянок, зарезервованих для учасників АТО, зразками і шаблонами клопотань, а також зробити копії документів.

Планується, що Центр допомоги учасникам АТО почне працювати у березні 2016 року.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини