Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повідомити про корупцію можна, подзвонивши в НАБУ

1 лютого 2016, 18:00
6632
14
Автор:
Реклама

1 лютого в Національному антикорупційному бюро України в тестовому режимі початку роботу телефонна лінія 0-800-503-200 для тіснішої взаємодії з громадськістю.

Подзвонивши по цьому номеру, громадяни можуть залишати звернення (пропозиції, зауваження, заяви, скарги), запити на отримання публічної інформації, отримувати інформацію про діяльність НАБУ, дізнаватися графік роботи громадської приймальні, а також повідомляти про карні корупційні правопорушення.

Повідомлення громадян, отримані працівниками Бюро, в телефонному режимі будуть належним чином зареєстровані, оформлені і передані для опрацювання компетентним підрозділам.

Телефонна лінія працює у буденні дні з 9 до 18 годин. Дзвінки безкоштовні - як із стаціонарних, так і з мобільних телефонів. Також в робочому режимі продовжує працювати і міський номер для звернення громадян (044) 246-34-11.

Тестовий режим продовжиться декілька тижнів для того, щоб визначити навантаження. Зараз працює тільки одна лінія. Після завершення тестового режиму телефонний номер буде багатоканальним, працюватиме 10 ліній.

Джерело: НАБУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини