Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнений порядок техобслуговування і ремонту РРО

22 січня 2016, 13:31
1092
0
Автор:
Реклама

Постановою від 20 січня 2016 року № 21 затверджені Зміни до Порядку технічного обслуговування і ремонту реєстраторів розрахункових операцій.

Термін проведення гарантійного (післягарантійного) ремонту узгоджується сторонами, але не може перевищувати 7 робочих днів (раніше - 72 години). У разі незабезпечення у встановлений термін гарантійного ремонту реєстратора центр сервісного обслуговування зобов'язаний не пізніше за 7-й робочий день з дня прийняття в ремонт реєстратора ввести в експлуатацію належним чином зареєстрований на суб'єкт господарювання резервний реєстратор.

Центр сервісного обслуговування несе відповідальністьпередбачену укладеними з користувачами договорами про техобслуговування і ремонт реєстраторів.

У разі зміни законодавчих вимог до використання реєстратора виробник (постачальник) зобов'язаний за наявності технічних можливостей здійснити доопрацювання РРО.

У разі виявлення несправностей РРО, а також ушкодження засобів контролю впродовж робочого дня, в якому виявлені несправності або ушкодження, користувач письмово або засобами електронного зв'язку в довільній формі повідомляє в центр сервісного обслуговування, а також впродовж 2-х робочих днів після дня виявлення несправностей або ушкодження письмово або засобами електронного зв'язку в довільній формі повідомляє орган ГФСу якому користувач зареєстрований платником податків. Раніше про ушкодження користувач повідомляв тільки в центр сервісного обслуговування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини