Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виплати військовослужбовцям будуть підвищені

20 січня 2016, 15:51
745
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів прийняв рішення про підвищення рівня грошового забезпечення для українських військовослужбовців.

"У поточному році завдяки тому, що уряд разом з членами парламенту прийняли правильний бюджет, загальний об'єм фінансування сектора національної безпеки і оборони збільшився на 16 мільярдів гривень. Левова частка цих засобів попрямує на грошовий зміст для українських військовослужбовців"
- розповів Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні уряду 20 січня.

Кабмін дав можливість Міністрові оборони, Міністрові внутрішніх справ, голові СБУ, іншим силовим підрозділам встановлювати відповідні розміри грошового забезпечення.

Уряд також надав додаткову автономію профільним Міністрам і дозволило на підставі наказу Міністра, погодженого з Мінфіном і Минсоцполитики, встановлювати розміри грошової винагороди військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО.

Рішення про підвищення грошового забезпечення для українських військовослужбовців є одним з кроків "для того, щоб Україна стала членом НАТО"відмітив Арсеній Яценюк.

Прем'єр-міністр також повідомив, що 25 січня уряд планує розглянути питання відносно державного оборонного замовлення: "Уряд схвалить державне оборонне замовлення для набуття нового вигляду озброєнь, нової військової техніки і для модернізації українських Збройних Сил".

Джерело: Урядовий портал

Нагадаємо, що раніше Президент доручив Прем'єру збільшити розміри виплат військовим в зоні АТО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини