Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок використання бюджетних коштів для виплати заборгованості шахтарям

19 січня 2016, 11:54
483
0
Автор:
Реклама

Постановою від 13 січня 2016 р. № 1 Кабмін затвердив Порядок використання засобів, передбачених в держбюджеті на поповнення оборотних коштів або збільшення статутних фондів вуглевидобувних підприємств для погашення заборгованості по зарплаті працівникам, яка утворилася на 1 січня 2016 року.

Документ визначає механізм використання засобів, передбачених в держбюджеті за програмою "Поповнення оборотних коштів або збільшення статутних фондів вуглевидобувних підприємств для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам, яка утворилася на 1 січня 2016 року" (далі - бюджетні кошти).

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми є Міністерство енергетики і вугільної промисловості.

Одержувачами
бюджетних коштів являються державні вуглевидобувні підприємства і хозобщества, 100 % акцій яких належать державі (далі - вуглевидобувні підприємства). Бюджетні кошти спрямовуються вуглевидобувним підприємствам на безповоротній основі.

Вуглевидобувні підприємства проводять інвентаризацію заборгованості по зарплаті працівникам і обов'язкових платежів, пов'язаних з виплатою зарплати, що утворилася на 1 січня 2016 р. (враховуючи заборгованість по зарплаті з нарахуваннями за грудень 2015 р.) і не погашеної на день проведення інвентаризації.

Результати інвентаризації вуглевидобувні підприємства подають в Минэнергоугля, яке затверджує розподіл об'єму бюджетних асигнувань в розрізі вуглевидобувних підприємств і перераховує бюджетні кошти вуглевидобувним підприємствам на окремі рахунки, відкриті в органах Казначейства.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини