Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Почалася реорганізація Госветфитослужбы

18 січня 2016, 16:48
618
0
Автор:
Реклама

Почався процес реорганізації територіальних органів Державної ветеринарної і фітосанітарної служби. Що відповідає наказ від 16 січня 2016 року підписав замголови Госветфитослужбы, голова комісії з реорганізації Госветфитослужбы Олександр Вержиховский.

Згідно з наказом, реорганізація територіальних органів Госветфитослужбы відбуватиметься шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Для цього будуть утворені комісії з реорганізації територіальних органів і призначені їх голови.

При цьому територіальні органи Госветфитослужбы продовжуватимуть виконувати свої повноваження до передачі таких повноважень територіальним органам Госпродпотребслужбы.

Згідно з наказом, голови комісій з питань реорганізації зобов'язані в 7-денний термін затвердити персональні склади комісій і плани заходів. Також голови комісій повинні повідомити органи, що здійснюють держреєстрацію, про припинення діяльності юрособ територіальних органів по місцю знаходження установ. Крім того, в офіційних друкарських органах необхідно опублікувати оголошення про припинення діяльності юрособ територіальних органів і встановити термін заяви кредиторами вимог до установ впродовж 2 місяців з дня відповідної публікації повідомлення про припинення відповідної юрособи.

Також необхідно провести інвентаризацію майна територіальних органів Госветфитослужбы, скласти передавальний акт і здійснити звільнення працівників відповідно до чинного законодавства.

Джерело: Госветфитослужба

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини