Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок комплексного медогляду поліцейських

15 січня 2016, 11:02
5796
0
Автор:
Реклама

Наказом від 10 грудня 2015 року № 1561 МВС затвердило Порядок проходження комплексного медичного огляду (диспансеризації) поліцейськими.

Комплексний медогляд (диспансеризація) являється медичним оглядом поліцейських, який проводиться впродовж їх служби з метою активного спостереження за станом здоров'я і включає:

- профілактичний медичний огляд
- обов'язковий періодичний психіатричний огляд
- обов'язковий профілактичний наркологічний огляд.

Комплексний медогляд проводиться в установах охорони здоров'я МВС. У кінці кожного року наказом МВС затверджується перелік установ охорона здоров'я МВС, яка має право на проведення комплексних медоглядів поліцейських за наявності у них ліцензії на право здійснення госпдіяльності по медичній практиці по спеціальностях "дерматовенерологія", "неврологія", "отоларингологія", "офтальмологія", "психіатрія", "терапія", "хірургія" і що пройшли акредитацію.

Керівники органів поліції є відповідальними за організацію своєчасного прибуття підлеглих на комплексний медогляд.

Комплексні медогляди для поліцейських в установах охорони здоров'я МВС проводяться безкоштовно.

Організація і контроль за проведенням комплексного медогляду здійснюються керівництвом установи охорони здоров'я МВС.

У установах охорони здоров'я МВС щорічно створюється комісія для проведення комплексного медогляду. До складу комісії входять лікарі: дерматовенеролог, невролог, отоларинголог, офтальмолог, психіатр, терапевт, хірург.

Кожен лікар, що бере участь в обстеженні поліцейського, готує укладення відносно стану здоров'я поліцейського, бере участь в остаточному обговоренні придатності поліцейського до виконання ним службових обов'язків і у разі потреби визначає лікувально-оздоровчі заходи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини