Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлений мінімальний розмір посібника з безробіття на 2016 рік

6 січня 2016, 13:28
11955
1
Автор:
Реклама

Мінімальний розмір посібника з безробіття з 1 січня 2016 року встановлений на тому ж рівні, що і минулого року - у розмірі 544 грн..

Про це говориться в постанові Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття від 4 грудня 2015 року № 77.

Мінімальний посібник виплачується обличчямвказаним в частині 2 ст. 22 Закону "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" (застраховані особи, визнані безробітними, які впродовж 12 місяців, що передували реєстрації особи як безробітного, мають страховий стаж менше 6 місяців; звільнені за систематичне невиконання своїх обов'язків, за прогул, розкрадання і за деякими іншими обставинами, передбаченими в ст.41, 45 КЗоТ; випускники шкіл, ПТУ, внз; обличчя, які звільнилися з термінової військової або альтернативної (невоєнною) служби; переселенці).

У випадку якщо розмір посібника з безробіття, розрахований для осіб, страховий стаж яких впродовж 12 місяців, - не менше 6 місяців, - менше 80% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, посібник виплачується у розмірі 80% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини