Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як плануватимуться військові ж/д перевезення

4 січня 2016, 14:28
547
0
Автор:
Реклама

Наказом від 1 грудня 2015 роки № 666/503 Міноборони і Мининфраструктуры затвердили Інструкцію по плануванню військових залізничних перевезень.

Планування військових же/д перевезень здійснює Центральне управління військових повідомлень (далі - ЦУВС) із складанням місячних планів військових перевезень згідно із заявками штабів Збройних Сил, оперативних командувань, структурних підрозділів Міноборони, Генштабу Збройних Сил і підлеглих ним органів військового управління.

При розробці планів перевезень враховуються:

- реальність виконання перевезень (забезпеченість коштами на оплату перевезень, готовність вантажовідправників, вантажоодержувачів військових вантажів, станцій вантаження і розвантаження, терміни перевезень і т. п.);

- навантажувально-розвантажувальні можливості районів, станцій вантаження і вивантаження військ;

- особливості транспортної обстановки;

- відповідність довжини і маси військових ешелонів і транспорту довжині і масі потягів, які рухаються на ділянках маршруту перевезення;

- дотримання режиму секретності і протидії іноземним технічним розвідкам при здійсненні військових перевезень;

- інші вимоги, що пред'являються до окремих видів перевезень.

Заявки на планування військових же/д перевезень надаються до 20 числа місяця, передування планованому, а на додаткові - до 10 числа поточного місяця.

ЦУВС на підставі отриманих заявок розробляє план перевезень, який доводить до відома ПАО "Укрзалізниця" не пізніше, ніж за 7 діб до початку планового місяця.

Витягу з плану перевезень ПАО "Укрзалізниця" доводить до відома залізниць, а залізниці - дирекціям же/д перевезень.

Начальники дирекцій же/д перевезень спільно з військовими комендантами комендатур військових повідомлень визначають і вживають заходи по забезпеченню вантаження військових вантажів.

З метою здійснення контролю за переміщенням усіх вантажів до місцезнаходження військових частин - вантажоодержувачів ЦУВС має право привласнювати номери військового транспорту окремим вагонам або групам вагонів у разі перевезення в них спеціального майна, яке вирушає для Збройних Сил.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини