Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокати повинні сплатити внески до 31 січня

4 січня 2016, 13:26
3429
3
Автор:
Реклама

НААУ повідомила, що адвокати повинні сплатити щорічний внесок у розмірі 1 378 грн. до 31 січня 2016 року двома платежами:

1) шляхом перерахування 70% від встановленого розміру щорічного внеску на поточний рахунок відповідної ради адвокатів регіону;

2) шляхом перерахування 30% від встановленого розміру щорічного внеску на поточний рахунок Національної асоціації адвокатів України.

Відповідно до Положення про внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, затвердженим рішенням Ради адвокатів України від 16 лютого 2013 роки № 72, щорічний внесок вважається сплаченим з моменту вступу засобів на банківські рахунки органів адвокатського самоврядування. Обов'язок по сплаті щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування не рахується виконаним адвокатом, якщо внесок внесений не в повному розмірі (окрім випадків розстрочки платежу) або на рахунок тільки одного з двох органів адвокатського самоврядування : ради адвокатів регіону або НААУ.

На сайті НААУ можна самостійно згенерувати квитанцію на оплату щорічного внеску або сплатити внесок шляхом переказу коштів у безготівковій формі через інтернет-сайт www.portmone.com. Внесок можна сплатити через будь-яку банківську систему України. Квитанції можна згенерувати, перейшовши по посиланню.

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини