Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок електронних торгів заарештованим майном

29 грудня 2015, 17:25
3002
1
Автор:
Реклама

Мінюст наказом від 22 грудня 2015 року № 2710/5 затвердив Порядок реалізації заарештованого майна шляхом проведення електронних торгів.

Порядок набуде чинності 18 січня 2016 року.

Встановлюється, що веб-сайт електронних торгів функціонує в цілодобовому режимі і доступний усім користувачам Інтернету. Засобами системи електронних торгів через сайт одночасно може проводитися декілька електронних торгів.

Реалізація майна здійснюється після визначення його вартості (оцінки) відповідно до статті 58 Закону "Про старанне виробництво". Якщо термін дії звіту про оцінку майна закінчився після передачі майна на реалізацію, повторна оцінка такого майна не робиться. Вартість майна, визначена в звіті, являється дійсній на період реалізації заарештованого майна. Датою передачі майна на реалізацію вважається дата внесення в Систему інформаційного повідомлення про електронні торги.

Переможець електронних торгів у формі аукціону впродовж 10 банківських днів з дня формування протоколу здійснює розрахунки за приобретенноеимущество.

Державне підприємство "СЕТАМ" уповноважено здійснювати заходи по супроводу програмного забезпечення системи електронних торгів, технологічного забезпечення, збереження і захисту даних, що містяться в ній, на організацію і проведення електронних торгів і на виконання інших функцій, передбачених Порядком.

До набуття чинності Порядку заарештоване майно передається на реалізацію ГП "СЕТАМ" відповідно до Тимчасовим порядком реалізації заарештованого майна шляхом проведення електронних торгів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини