Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокати повинні до 31 січня надати документи, що підтверджують підвищення кваліфікації

22 грудня 2015, 11:57
8704
6
Автор:
Реклама

У зв'язку з тим, що в 2015 році завершується трирічний звітний період оцінювання, передбачений пунктами 12-15 Порядку підвищення кваліфікації адвокатівНААУ нагадує усім адвокатам про необхідність надати не пізніше за 31 січня 2016 року у відповідну раду адвокатів регіону :

- картку
обліку залікових балів (за формою, встановленою в додатку 7 до Порядку)

- копії документів, що підтверджують підвищення його кваліфікації впродовж 2015 року.

У 2016 році НААУ запланувала спрощення процедури обліку залікових балів по підвищенню кваліфікації адвокатів шляхом їх внесення в ЕРАУ. Детальніше про нову процедуру обліку залікових балів по підвищенню кваліфікації адвокатів НААУ повідомить найближчим часом.

Згідно з Порядком, вказані вище документи можуть бути витребувані у адвоката у разі вступу в кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури скарг (приватних визначень, представлень, постанов) про порушення, здійснені адвокатом або про низький рівень якості наданої їм правової допомоги і враховуються при розгляді дисциплінарної справи, а також при невиконанні адвокатом вимоги про надання до 31 січня картки обліку залікових балів і копій відповідних документів. Адвокатам, що виконали вимоги про надання відповідних відомостей за трирічний період оцінювання, радами адвокатів регіону видається Посвідчення про підвищення кваліфікації за цей період.

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини