Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанія Pragnum виступила консультантом українського представництва швейцарського фонду по протимінній діяльності

21 грудня 2015, 17:36
835
0
Автор:
Реклама

Fondation Suisse de Dеminage (FSD) - міжнародна, незалежна і некомерційна організація з штаб-квартирою в Женеві, Швейцарія. Місія фонду - пошук і ліквідація мін і боєприпасів, що не розірвалися, для запобігання нещасним випадкам. Головна мета діяльності - полегшити і зменшити соціальні, економічні і екологічні наслідки наземних мін і боєприпасів, що не розірвалися, створюючи тим самим сприятливі умови для реконструкції і розвитку понівечених військовими конфліктами територій.

З дня створення в 1997 році FSD реалізував ряд проектів по розмінуванню у більш ніж 15 країнах світу. У Україні швейцарський фонд реалізує грант Канадського уряду. Робота представництва, в першу чергу, спрямована на навчання цивільного населення (дорослих і дітей) правилам поведінки при виявленні мін і боєприпасів, що не розірвалися.

"В процесі узгодження діяльності FSD в Україні з Міністерством юстиції виникли несподівані проблеми. Як ні прикро, але тільки після офіційного втручання іноземного посольства наші держ. органи почали йти на зустріч і така важлива сьогодні для України допомога по розмінуванню територій зони АТО стала реальною", - коментує Віталій Бобрынев, керівний партнер адвокатського бюро Pragnumяке виступило консультантом FSD в Україні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини