Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати хочуть визнати роботу Кабміну незадовільною

21 грудня 2015, 13:07
691
3
Автор:
Реклама

Група народних депутатів зареєструвала 17 грудня у Верховній Раді проект постанови № 3658 про визнання роботи Кабінету Міністрів за підсумками 2015 року незадовільної.

Як відзначається в документі, Кабінет Міністрів проігнорував вимоги ч. 4 ст. 228 Закону "Про Регламент Верховної Ради України" відносно надання річного звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабміну.

Соціальна і економічна ситуація в країні свідчить, що діяльність Кабінету Міністрів є провальною, привела до поглиблення руйнування державних інститутів, говориться в проекті.

Також вказуються показники в різних сферах, які підтверджують незадовільність роботи уряди.

Відзначається, що діяльність Кабінету Міністрів непрофесійна, конфліктна і небезпечна для українського народу - створені умови, коли Україна виживає у борг, економіка руйнується, а люди вимушені існувати за мізерні пенсії і зарплати.

У проекті постанови говориться, що уряд, який позиціонує себе як реформаторське, реально і успішно не реалізувало жодної реформи. Більше того, значно погіршило стан економіки і життя людей. За прогнозами міжнародних експертів, при збереженні нинішнього уряду і його політики Україні треба 70 років для досягнення сьогоднішнього рівня життя східноєвропейських країн - членів ЄС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини