Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міносвіти уточнило, як молодим ученим отримати премію від Президента

18 грудня 2015, 14:04
1139
0
Автор:
Реклама

У листі № 18/4-221-15 Міносвіти розповіло про представлення робіт на здобуття щорічної премії Президента для молодих учених.

Щорічні премії Президента для молодих учених засновано Указом від 12 червня 2000 року № 779.

Премії присуджуються за видатні досягнення в області природних, технічних і гуманітарних наук, сприяючих розвитку науки.

Щорічно присуджується 40 премій (з них - 15 премій для молодих учених Національної академії наук) у розмірі 40 тисяч гривень кожна.

Для отримання премії ученим треба подати свої наукові роботи до 25 січня 2016 року. Наукові роботи мають бути опубліковані в закінченій формі не менше чим за рік до їх висунення.

У конкурсі на здобуття премії можуть брати участь наукові, науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, інженерно-технічні працівники наукових установ, внз, що відносяться до сфери управління МОН.

Колектив претендентів на здобуття премії не може перевищувати 4 чоловік. Вік осібпремій, що претендують на отримання, не може перевищувати 35 років за станом на 1 березня 2016 року.

До розгляду не беруться наукові роботи, за які їх виконавці вже були удостоєні держнагород. Премія повторно не присуджується.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини