Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Нацполиции створюються апеляційні комісії

18 грудня 2015, 10:19
720
0
Реклама

У рамках проведення атестації створюються апеляційні атестаційні комісії для розгляду скарг співробітників апарату Національної поліції України, Главуправления НП в місті Києві і Главуправления НП в Київській області.

Також створюються апеляційні атестаційні комісії північного регіону. Вони розглядатимуть скарги поліцейських на укладення атестаційних комісій, створених в Чернігівській, Житомирській, Вінницькій і Черкаській області.

Комісії полягатимуть, зокрема, представників громадськості.

Режим роботи кожної комісії буде визначений її головою і передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід із співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.

Пропозиції по кандидатам від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги і засобів масової інформації прийматимуться до 22.12.2015.

Вимоги до кандидатів: мотивація, бажання внести свій вклад в процес реформування правоохоронних органів України, знання в області правоохоронної діяльності/юриспруденції, бажаний досвід роботи в правозахисній сфері/журналістиці/сфері управління персоналом, готовність до роботи в режимі ненормованого робочого часу.

Процес атестації співробітників поліції апарату НПУ, ГУНП в місті Києві і ГУНП в Київській області планується завершити до 31.12.2015.

Джерело: МВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини