Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Шокин призначив 154 керівники місцевих прокуратур

15 грудня 2015, 16:43
958
0
Автор:
Реклама

У виконання Закону "Про прокуратуру" 2014 року створено 178 місцевих прокуратур, які почали діяти з 15 грудня 2015 року.

Генеральний прокурор Віктор Шокин по рекомендаціях конкурсних комісій призначив 154 керівники місцевих прокуратур з 155 посад.

Не призначений керівник однієї з одеських місцевих прокуратур, оскільки рішення Одеської конкурсної комісії від 12.11.2015 про відбір кандидатів на посаду керівника прокуратури скасоване постановою Одеського окружного адміністративного суду від 02.12.2015.

Не оголошувався конкурсний відбір на посаді керівника в 23 місцевих прокуратури, з них - 8 місцевих прокуратур АР Крим, у зв'язку з окупацією півострова, а також в 15 місцевих прокуратур Донецької і Луганської областей, які знаходяться в зоні проведення АТО.

Нагадаємо, на перехідний період до утворення органів прокурорського самоврядування була передбачена конкурсна процедура відбору кандидатів для заняття адміністративних посад в знову створених місцевих прокуратурах. Так, було створено 5 центрів, де працювали комісії з конкурсного відбору на заміщення посад керівників місцевих прокуратур : в Києві, Одесі, Харкові, Львові і Дніпропетровську.

Джерело: ГПУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини