Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відвідувачі ВСУ можуть користуватися юридичною літературою, чекаючи засідання

9 грудня 2015, 13:29
562
0
Реклама

Верховний Суд України розповів про результати опитування громадян (відвідувачів), які звернулися у вищу судову інстанцію.

Так, в листопаді участь в опитуванні взяли 142 респондентів, з них 84 - на сайті Суду, 58 - у відділі прийому громадян ВСУ і під час очікування судового засідання.

Найбільше позитивних відгуків учасників опитування торкалося роботи Суду в частині здійснення правосуддя, також респонденти відмітили ясність відповідей на звернення (інформаційні запити), адресовані Суду, ввічливе відношення до відвідувачів працівників Управління державної охорони України і сектора прийому громадян Суду, наявність в необхідному об'ємі інформації на веб-сайті ВСУ.

В той же час учасники опитування виразили і ряд рекомендацій і побажань по поліпшенню роботи, які у ВСУ ретельно вивчили і проаналізували.

Зокрема, враховані побажання по вдосконаленню роботи системи "Електронний суд" і інформаційного табло, надана можливість відвідувачам Суду користуватися юридичною літературою під час очікування судового засідання.

Обговорюється можливість обліку і інших зауважень.

За інформацією ВСУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини