Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порошенко доручив організувати святкування 25-ої річниці незалежності України

4 грудня 2015, 11:55
725
2
Реклама

Президент Петро Порошенко підписав Указ про святкування 24 серпня 2016 року 25-ої річниці проголошення незалежності України.

Кабінету Міністрів доручено створити в місячний термін оргкомітет по підготовці до святкування, розробити в тримісячний термін і затвердити план заходів по святкуванню.

Зокрема, 23 серпня 2016 року до Дню Державного Прапора України передбачається офіційна церемонія урочистого підняття українського прапора і проведення різних заходів, спрямованих на популяризацію державних символів України.

Випадково Дня незалежності України планується:

- 24 серпня 2016 року - традиційні урочистості в Києві

- проведення інформаційних, наукових, просвітницьких, культурних і інших заходів

- випуск ювілейної монети, поштової марки і конверта

- проведення завершуючого етапу конкурсу "Як зробити історію України цікавої для молоді"

- створення медійних проектів, спрямованих на затвердження позитивного іміджу України у світі і популяризацію української культури і так далі

Окремо Указом доручено уряду разом з обласними і Київською міською державними адміністраціями вжити невідкладні заходи за рішенням проблемних питань соціального захисту осіб, що отримали інвалідність в результаті участі в Революції Гідності і в АТО на Донбасі, сімей загиблих учасників Революції Гідності і АТО, а також забезпечувати надання державної підтримки борцям за незалежність України в XX столітті і громадянам, які сьогодні відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини