Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив розміри окладів і надбавок поліцейським

1 грудня 2015, 17:08
1728
4
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 11 листопада 2015 року № 988 врегулював питання грошового забезпечення поліцейських Національної поліції.

Передбачено, що грошове забезпечення поліцейських складається з посадового окладу, окладу по спеціальному званню, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, що мають постійний характер), премії і одноразових додаткових видів грошового забезпечення.

Уряд ствердив схеми окладів і надало право встановлювати такі оклади керівникам органів, установ і установ Національної поліції в межах, затверджених для них асигнувань на грошове забезпечення. Також керівники встановлюють надбавку за специфічні умови проходження служби в поліції в розмірі до 100 % посадового окладу з урахуванням окладу по спеціальному званню і надбавки за стаж служби.

Обличчям, які безпосередньо виконують функції по забезпеченню громадського порядку і безпеки громадян, передбачено підвищення за службу в поліції особливого призначення в розмірі до 100 % посадового окладу.

Окрім цього, керівники наділені повноваженнями здійснювати преміювання поліцейських згідно з їх особистим вкладом в загальний результат служби і надавати поліцейським матеріальну допомогу для оздоровлення у розмірі посадового окладу.

Також керівники можуть встановлювати ще декілька видів доплат:

- надбавку за стаж служби в поліції;
- надбавку за виконання функцій держексперта з питань таємниць;
- надбавку за службу в умовах режимних обмежень;
- доплату за службу в нічний час - у розмірі 35 % посадового окладу з розрахунку за кожну годину служби в нічний час;
- надбавку за безперервний стаж на шифрувальній роботі - в розмірі до 20 % посадового окладу.

Передбачено і доплату за наукову міру, вчене звання, надбавку за почесне звання "заслужений".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини