Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначені нові норми оплати праці експертів, які притягуються до держекспертиз

24 листопада 2015, 09:28
531
0
Автор:
Реклама

Наказом Минсоцполитики від 02.11.2015 № 1069 затверджені нові Норми оплати праці експертів, які притягуються для проведення державною науковою і науково-технічною експертиз, що проводяться за рахунок засобів держбюджету.

За консультації з окремих питань експертизи, попередній аналіз об'єкту науковою і науково-технічною експертиз експерт отримає 70 грн.

За складання виводів по розділу чи окремому питанню об'єкту наукової і науково-технічної експертиз експерт отримає 374 грн., якщо це індивідуальна експертиза, і 324 грн. - за експертизу у складі експертної групи.

За складання укладення в цілому (звідного укладення) відносно об'єкту наукової і науково-технічної експертизи експерт отримає 567 грн., якщо це індивідуальна експертиза, і 374 грн. - за експертизу у складі експертної групи.

Якщо експерт при розгляді одного об'єкту наукової і науково-технічної експертиз виконує декілька видів робіт, то сумарний розмір оплати праці з 1 вересня 2015 року не повинен перевищувати:

- 374 грн. - за експертизу у складі експертної групи, індивідуальну експертизу;

- 567 грн. - за складання укладення в цілому по об'єкту наукової і науково-технічної експертиз;

- 626 грн. - за складання укладення в цілому по об'єкту наукової і науково-технічної експертизи з виконаних робіт по національних, міждержавних, галузевих, інноваційних програмах і проектах державного значення.

При експертизі об'єкту, виконаного на іноземній мові (окрім росіянина)розмір плати за проведення експертизи підвищується на 15 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини