Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліцейських-керівників відправлять на курси підготовки лідерів

18 листопада 2015, 14:13
770
4
Реклама

У Нацполиции повідомили, що починаючи з першого дня служби робота співробітників, що пройшли атестацію, буде піддана оцінці згідно методиці "100 днів якості Національної поліції".

Ці 100 днів розглядаються як перехідною період для адаптації усіх підрозділів і співробітників Національної поліції до нового стандарту якості. Після закінчення 100 днів будуть прийняті кадрові рішення відносно керівного складу територіальних і структурних підрозділів Нацполиции.

Передусім, передбачається трансформація критеріїв оцінки роботи поліцейських - з кількісних в якісні. Кінцева оцінка якості роботи територіальних і структурних підрозділів Національної поліції, а також їх керівників і рядових співробітників, буде дана з урахуванням наступних показників:

- результати зовнішнього соціологічного опитування населення;
- результати оцінки ефективності роботи поліції бізнес-середовищем;
- результати внутрішнього опитування співробітників Національної поліції;
- оцінка результатів виконання пріоритетних завдань.

Планується, що вплив керівника територіального управління Нацполиции безпосередньо на оперативну діяльність поліції зменшиться і значно зросте його роль як менеджера.

У зв'язку з цим Національна поліція кардинально міняє принцип призначення керівників територіальних органів - відбір, тестування і підготовка нових керівників проходитиме у рамках проекту "Лицарі честі".

Зокрема, передбачається, що керівники разом з професійним досвідом повинні також володіти:

- високими лідерськими якостями;
- менеджерськими навичками;
- навичками управління персоналом;
- хорошою ціннісною підготовкою.

Проект "Лицарі честі" проходитиме в чотири етапи: відбір кандидатів, тестування, курси підготовки лідерівфінальне тестування і розподіл.

Паралельно з цим ініціюється проект створення Рекрутингового центру з метою відбору кандидатів на службу в Національну поліцію. Рекрутинговый центр буде незалежною структурою, що не входить до складу Національної поліції, а також поза політичним і іншого впливу.

Нова кадрова політика Національної поліції виключає автоматичне призначення міліційних керівників на керівні посади в поліції.

Кар'єрний ріст в поліції буде обумовлений чіткими правилами і порядком.

Зокрема, кандидати на керівні посади, запропоновані регіональними головними управліннями поліції, повинні будуть пройти тести, поліграф, узгодження з Департаментом внутрішньої безпеки.

Джерело: МВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини