Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як абітурієнтові подати електронну заяву у внз?

16 листопада 2015, 15:51
1186
0
Автор:
Реклама

Міносвіти затвердило Порядок представлення і розгляду заяв в електронній формі на участь в конкурсному відборі у вищі учбові заклади в 2016 році. Про це говориться в наказі від 15 жовтня 2015 року № 1085.

Заява в електронній формі подають ті, що поступають, які бажають взяти участь в конкурсному відборі і не мають підстав для особливих умов участі в конкурсі.

Для подачі електронної заяви той, що поступає повинен зареєструватися на інтернет-сайті http://ez.osvitavsim.org.ua.

Під час реєстрації абітурієнт вказує наступні дані:

- адреса електронної пошти, до якої має доступ;

- серію і номер документу про освіту, на основі якої здійснюється вступ;

- номер, пін-код і рік отримання сертифікату ВНО (для тих, що поступають на основі повної загальної середньої освіти);

- серію і номер документу, що засвідчує особу, коли і ким він виданий.

Дані абітурієнта перевіряються в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Доступ в особистий електронний кабінет той, що поступає отримує після введення свого логіна і пароля на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

У особистому електронному кабінеті той, що поступає вносить в Єдину базу такі дані про себе: пів, місце проживання, номери телефонів (домашній і мобільний) з вказівкою телефонних кодів, середній бал додатка до атестата про повну загальну середню освіту, і вибирає внз і напрям (спеціальність).

Подане тим, що поступають електронна заява відразу відображається в розділі Єдиної бази, до якого має доступ внз, який вибрав абітурієнт. У момент подачі електронна заява отримує статус "Зареєстровано в Єдиній базі".

Подана електронна заява може бути скасовано таким, що поступає у особистому електронному кабінеті до моменту отримання статусу "Зареєстровано у вищому учбовому закладі" або "Вимагає уточнення таким, що поступає". При цьому електронній заяві привласнюється статус "Скасовано таким, що поступає (чи вищим учбовим закладом) ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини