Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесені зміни в порядок видачі ветеринарних документів

13 листопада 2015, 14:09
1344
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 13 жовтня 2015 року № 916 затвердив Зміни до Порядку видачі ветеринарних документів.

Нагадаємо, об'єкти державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду супроводжуються такими ветеринарними документами:

- міжнародні ветеринарні сертифікати (для країн СНД - ветеринарні свідчення форми № 1, 2 і 3) - під час переміщення за межі України;

- ветеринарні свідчення (для України - форми № 1 і 2) - під час переміщення за межі території АР Крим, областей, рр. Києва і Севастополя, районів, міст;

- ветеринарні довідки - під час переміщення в межах району.

Проте, згідно зі змінами, отримання вказаних ветдокументов не є обов'язковим у разі переміщення для подальшого вивезення за межі території України через пункти пропуску через держкордон, відкриті на території морських портів, фуражного зерна.

Крім того відзначається, що після прибуття фуражного зерна із зернового складурозташованого в морському порту, за відсутності в супровідних документах ветеринарного свідоцтва такий зерновий склад зобов'язаний надати регіональній службі госветконтроля і нагляду на держкордоні і транспорті що відповідають товаротранспортные і залізничні накладніу яких вказується місце походження фуражного зерна. У разі функціонування в морському порту інформаційної системи портового співтовариства вказані документи передаються за допомогою такої системи.

Товари, які вивозяться за межі України, повинні супроводжуватися оригіналами міжнародних ветеринарних сертифікатів, виданих держінспектором ветеринарної медицини регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду на держкордоні і транспорті на основі звернень власника вантажу або уповноваженого ним особи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини