Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада призначила вибори в Красноармейске і Маріуполі

11 листопада 2015, 09:28
563
1
Реклама

Верховна Рада на вечірньому засіданні 10 листопада ухвалила Закон про особливості проведення голосування на чергових виборах депутатів Червоноармійської міської ради Донецької області, депутатів Маріупольської міської ради Донецької області, Червоноармійської міської голови, Маріупольської міської голови (законопроект № 3371-1).

Нагадаємо, що вибори в Маріуполі і Красноармейске 25 жовтня 2015 року не відбулися.

Законом встановлено, що голосування на чергових виборах депутатів Червоноармійського, Маріупольського міських рад Донецької області і Червоноармійського, Маріупольського міських голів відбудеться в неділю 29 листопада 2015 року.

Спочатку законопроектом передбачалося проведення виборів в цих містах 15 листопада, проте перед самим голосуванням депутати внесли зміну, обравши іншу дату.

Виборчі бюлетені для голосування виготовляє ЦВК і передає дільничним виборчим комісіям в установленому порядку, говориться в Законі.

Закон набуде чинності з наступної потім публікації дня, і впродовж 3-х днів Кабмін повинен буде забезпечити фінансування необхідних заходів, а ЦВК - прийняття необхідних актів.

Ухвалення цього Закону вже схвалив Петро Порошенко. "Вітаю рішення парламенту про призначення місцевих виборів в Маріуполі і Красноармейске. Усі громадяни України повинні мати право голосу"!, - говориться в офіційних акаунтах Президента в соцсетях.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини