Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку вирішило, як формувати базу даних про техрегламентах

6 листопада 2015, 16:30
2010
0
Автор:
Реклама

Мінекономрозвитку наказом від 8 жовтня 2015 роки № 1282 затвердило Порядок формування і ведення бази даних про технічні регламенти (БДТР).

БДТР являється електронною базою данихщо містить відомості про прийняті технічні регламенти, їх перегляд, внесенні в них змін, визнанні що їх втратили силу, їх відміні, а також відомості про стандарти, обов'язковість застосування яких встановлена техрегламентами і які мають інші визначені Законом "Про технічні регламенти і оцінку відповідності" ознаки техрегламента.

БДТР формує і веде Мінекономрозвитку.

Адміністратором БДТР являється структурний підрозділ Мінекономрозвитку, до функцій якого відноситься впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, технічних засобів і програмного забезпечення, а також комплексної системи захисту інформації, яке забезпечує техподдержку, захист і збереження відомостей, що містяться у БДТР, і обслуговування програмного забезпечення БДТР.

Розпорядником БДТР являється Мінекономрозвитку, яке збирає і узагальнює інформацію, надану центральними органами виконавчої влади, на які покладені функції технічного регулювання в певних сферах діяльності, визначає організаційні основи ведення БДТР, забезпечує функціонування і інформаційне наповнення.

Відомості БДТР розміщені в систематизованому виді на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку. Доступ до цих відомостей являється відкритим і загальнодоступним.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини