Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст затвердив зміни відносно функцій держоргану з питань банкрутства

5 листопада 2015, 14:43
973
0
Автор:
Реклама

Наказом від 16 жовтня 2015 року № 2010/5 Мінюст затвердив Зміни в деякі накази в частині здійснення функцій держоргану з питань банкрутства.

Зокрема, новим положенням доповнений порядок формування і ведення Єдиного реєстру арбітражних керівників (розпорядників майна, що управляють санацією, ліквідаторів).

Інформація, яка передбачена підпунктом 1.5.14 п. 1.5 розділу I порядку, вноситься в Єдиний реєстр після вступу від арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора) тих, що відповідають заявщо містять інформацію, необхідну для забезпечення роботи автоматизованої системи по відбору кандидатів на призначення госпсудом арбітражного керівника в справах про банкрутство.

Відмітимо, в підпункті 1.5.14 п. 1.5 розділу I порядку говориться про інформації про діяльність арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора)яка потрібна для ведення автоматизованої системи.

Крім того, внесені зміни в положення про головні територіальні управління Міністерства юстиції.

Передбачено, що головне територіальне управління юстиції здійснює формування Єдиного реєстру підприємстввідносно яких збуджено виробництво в справі про банкрутство, і контроль за наповненням цього Єдиного реєстру арбітражними керівниками (розпорядниками майна, що управляють санацією, ліквідаторами).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини