Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати уточнили умови санаторно-курортного забезпечення військовослужбовців

3 листопада 2015, 17:16
878
0
Автор:
Реклама

Верховна Рада 3 листопада ухвалила Закон про внесення зміни в ст. 11 Закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей" (законопроект № 2972).

Законодавчим актом виключено із ст. 11 Закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей" положення, згідно з яким пільги по оплаті путівок на санаторно-курортне лікування і відпочинок в санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах і на туристських базах Міноборони, інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів надаються військовослужбовцям і членам їх сімей за умовиякщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї з розрахунку на 1 особу за попередні 6 місяців не перевищує величини доходу, який надає право на податкову соціальну пільгу, в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів.

Закон ухвалений з поправкою, згідно якої вказані пільги надаються військовослужбовцям, членам їх сімей за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї з розрахунку на 1 особу за попередні 6 місяців не перевищує 3 прожиткові мінімуми.

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини