Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив порядок оплати робіт і послуг за оцінкою вимірювальної техніки

3 листопада 2015, 15:04
1062
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 28 жовтня № 865 затвердив Порядок оплати робіт і послуг з проведення оцінки відповідності законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки вимогам технічних регламентів, перевірці вказаних засобів, що знаходяться в експлуатації, і визначення вартості таких робіт і послуг.

Оплата робіт і послуг, що виконуються (що надаються) призначеними органами за оцінкою відповідності, науковими метрологічними центрами, які мають визнані на міжнародному рівні калібрувальні і вимірювальні можливості по відповідних видах і підвидах вимірів, уповноваженими науковими метрологічними центрами, метрологічними центрами і перевірочними лабораторіями (далі - підприємства-виконавці), здійснюється на основі договори і рахунки на оплату шляхом :

- перерахування замовником засобів через установу банку або відділення поштового зв'язку;

- внесення готівки в касу.

Вартість робіт і послуг визначається без урахування ПДВ, що нараховується відповідно до законодавства. Вказана вартість розраховується підприємством-виконавцем на підставі норм часу на їх виконання і вартості розрахункової калькуляційної одиниці часу - 1 людино-дня (людино-години) по формулі, визначеній п. 3 Порядки.

Відмітимо, постанова набуває чинності з 1 січня 2016 року - одночасно з набуттям чинності Закону № 1314 - VII "Про метрологію і метрологічну діяльність".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини