Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР уточнила особливості розкриття інформації емітентами цінних паперів

27 жовтня 2015, 14:22
1575
0
Автор:
Реклама

НКЦБФР рішенням від 1 вересня 2015 року № 1348 затвердила зміни в Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.

Уточнено, що розкриття регулярної річної інформації повинно здійснюватися шляхом розміщення в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦБФР, розміщення на сторінці в мережі Інтернет, публікації в офіційному друкарському виданні і представлення в НКЦБФР в строк не пізніше за 30 квітня року, що йде за звітним.

Емітенти цінних паперів до представлення регулярної річної інформації в НКЦБФР розміщують її в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦБФР і на Інтернет-сторінці, опубліковують в офіційному друкарському виданні.

При розкритті виправленій регулярній і особливій інформації шляхом публікації в офіційному друкарському виданні емітент може опублікувати саме ту частину інформації, яка була спростована і виправлена з вказівкою офіційного друкарського видання (найменування, дата і номер офіційного друкарського видання), в якій була опублікована інформація, що підлягає спростуванню.

Також сточені особливості розкриття інформації іноземними емітентами - нерезидентами і міжнародними фінансовими організаціями.

Якщо іноземні емітенти розкривають особливу інформацію, річний, піврічний і квартальний звіти, такі звіти розкриваються шляхом розміщення їх тексту в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії, на сторінці в мережі Інтернет, на сайті фондової біржі, на якій цінні папери іноземного емітента розміщуються і є в обігу.

Міжнародні фінансові організації розкривають особливу інформацію з урахуванням особливостей, передбачених засновницькими або внутрішніми документами міжнародної фінансової організації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини