Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВККС затвердила положення про переклад суддів з ліквідовуваного суду

26 жовтня 2015, 11:01
702
2
Автор:
Реклама

Вища кваліфікаційна комісія суддів рішенням від 23 жовтня 2015 року № 68/зп-15 затвердила Положення про порядок перекладу судді до іншого суду того ж рівня у разі реорганізації, ліквідації або припинення роботи суду.

Також затверджені перелік і зразки документів, які подаються суддею для розгляду питання про переклад до іншого суду того ж рівня у разі реорганізації, ліквідації або припинення роботи суду і вимоги по їх оформленню.

Розгляд заяви судді про переклад без конкурсу, а також внесення подання про переклад Президентові здійснюється ВККС.

Переклад судді в межах 5-річного терміну, а також судді, обраного безстроково, до іншого суду того ж рівня здійснюється Президентом без конкурсу тільки у випадках реорганізації, ліквідації або припинення роботи суду, в якому такий суддя обіймає посаду. Такий переклад здійснюється за наявності вакантних посад судді в судах, які визначені Комісією.

Для перекладу без конкурсу суддя звертається в Комісію з документами в двох екземплярах:
1) письмова заява про переклад до іншого суду у зв'язку з реорганізацією, ліквідацією або припиненням роботи суду для суддів в межах 5-річного терміну або про переклад до іншого суду у зв'язку з реорганізацією, ліквідацією або припиненням роботи суду для суддів, обраних безстроково;
2) письмова згода на збір, зберігання, обробку і використання інформації про нього з метою оцінки його готовності до роботи на посаді судді;
3) копію паспорта громадянина України (усіх сторінок);
4) анкету судді для перекладу на посаду судді до іншого суду;
5) копію посвідчення судді;
6) копію трудової книжки або її дубліката.

Джерело: ВККС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини