Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструвати документи на субсидію можна буде онлайн

23 жовтня 2015, 16:13
3572
1
Реклама

Міністерство соціальної політики планує перевести оформлення субсидій і інших видів соціальної допомоги в електронну форму.

Сьогодні Міністр Павло Розенко представив електронну системупокликану спростити для громадян призначення житлових субсидій, - https://subsidii.mlsp.gov.ua.

Спрощення процедури призначення субсидій відбуватиметься шляхом автоматизованої підготовки і первинної реєстрації документів, що представляються громадянами в електронному або паперовому вигляді.

Для попередній реєстрації документів у електронному вигляді досить підтвердити адресу електронної пошти.

Підготовка документів для представлення в паперовому виді дає заявникові можливість коректно заповнити, зберегти заяву і декларацію для подальшого особистого звернення в місцевий орган соціального захисту населення.

Полегшити заповнення документів на субсидію покликані підказкиякі заявник отримає від електронної системи. А у разі, якщо громадянин допустить помилку, система проінформує про необхідність її виправити.

Планується, що пілотний проект по попередній реєстрації звернень за субсидіями буде реалізований у Києві і Вінниціпісля чого дія системи буде поширена на усю країну.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини