Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент підписав Закон про соцгарантиях офіцерам, які несуть службу по заклику

23 жовтня 2015, 13:06
706
0
Реклама

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 683 - VIII про внесення змін до Закону про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей (законопроект № 2093а).

Законом встановлюються гарантії соціального захисту військовослужбовців військової служби по заклику осіб офіцерського складу.

На вказаних осіб поширюються такі ж гарантії соціального захисту, які передбачені для військовослужбовців інших видів військової служби.

Таким чином врегульовано питання забезпечення осіб офіцерського складу, які проходять військову службу по заклику, пільгами і гарантіями, визначеними Законом про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей.

Заклик на військову службу офіцерів, що отримали вищу освіту по образовательно-квалификационному рівню не нижче за бакалавра, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу і яким присвоєно відповідне військове звання офіцера запасу, був проведений відповідно до Закону про військовий обов'язок і військову службу і Указу Президента від 1 травня 2014 року № 447.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини