Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запропоновано створити міські і міжрайонні торгово-промислові палати

13 жовтня 2015, 09:54
620
1
Автор:
Реклама

Законопроектом № 3109який зараз знаходиться на розгляді в комітетах, запропоновано внести зміни Закон "Про торгово-промислові палати в Україні" відносно створення міських і міжрайонних торгово-промислових палат. Автор проекту - народний депутат від опозиції Сергій Матвиенков.

Передбачається, що ТВП створюються на території АР Крим, областей, міст Києва і Севастополя (регіональні торгово-промислові палати). В межах кожної з цих адміністративно-територіальних одиниць може бути створена тільки 1 ТВП, за виключенням міст обласного і республіканського підпорядкування з населенням більше 100 тисяч чоловік, де можуть бути створені міські або міжрайонні ТВП, які за своїм статусом і правам прирівнюються до регіональним ТВП.

Міські або міжрайонні торгово-промислові палати створюються за ініціативою не менше 30 засновниківякі знаходяться на відповідній території.

Автор проекту вважає, що прийняття запропонованих змін сприятиме розвитку інфраструктури підтримки малого і середнього бізнесу, наближенню влади і уповноважених державою організацій і установ безпосередньо до підприємців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини