Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запропоновано до звинувачувального акту додавати витягання з ЕРДР про рух виробництва

12 жовтня 2015, 16:06
1103
1
Автор:
Реклама

Група народних депутатів зареєстрували у Верховній Раді законопроект № 3262 про внесення змін до Карний процесуальний кодекс відносно витягання з Єдиного реєстру досудових розслідувань про рух виробництва.

Законопроектом пропонується доповнити новими положеннями ч. 4 ст. 291 і ч. 1 ст. 293 КПК. Зокрема, передбачено, що до звинувачувального акту додається також витягання з Єдиного реєстру досудових розслідувань про рух виробництвау якому відбиваються відомості про:

- даті і часу реєстрації карного виробництва в реєстрі;

- ПІБ слідчого або прокурора, які зареєстрували карне виробництво;

- даті, часу і ПІБ слідчого або прокурора, які прийняли до виробництва карне виробництво;

- даті, часу і ПІБ призначення слідчого або групи слідчих і прокурора або групи прокурорів;

- даті, часу і ПІБ слідчого або прокурора, які повідомили особу про підозру;

- даті, часу і ПІБ слідчого або прокурора, які відкрили матеріали досудового розслідування для ознайомлення підозрюваному, його захисникові, законному представникові і захисникові особи, відносно якої передбачається застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, про завершення досудового розслідування і надання доступу до матеріалів досудового розслідування;

- даті, часу і ПІБ прокурора, який затвердив звинувачувальний акт або клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

Крім того, згідно із законопроектом, одночасно з передачею звинувачувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру до суду прокурор зобов'язаний під розписку надати їх копію, копію реєстру матеріалів досудового розслідування і копію витягання з Реєстру досудових розслідувань про рух виробництва підозрюваному, його захисникові, законному представникові, захисникові особи, відносно якої передбачається застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини