Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін продовжив на 2016 рік дію постанови про приватизацію

12 жовтня 2015, 11:10
897
0
Реклама

Кабінет Міністрів прийняв постанову "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України з питань приватизації", яким продовжив на 2016 рік дія базового постанови від 12 травня 2015 року № 271 "Про проведення прозорої і конкурентної приватизації в 2015 році".

Продовження дії постанови № 271 на 2016 рік дає правові основи для проведення приватизації державних пакетів акцій в 2016 році на конкурсній основі.

Як роз'яснили у ФДМУ, причиною продовження терміну стало те, що уповноваженими органами управління держмайном гальмується передача об'єктів Фонду для приватизації, передбаченої постановою № 271. А також тим, що досі не були прийняті усі законодавчі зміни, необхідні для початку приватизації.

Постановою № 271 затверджений Перелік об'єктів державної власності, що підлягають продажу в 2015 році, а саме: державні пакети акцій ВАТ "Тернопольоблэнерго", ВАТ "Запорожьеоблэнерго", АК "Харьковоблэнерго", ВАТ "Хмельницкоблэнерго", ВАТ "Николаевоблэнерго", ВАТ "Центрэнерго", ВАТ "Одеська ТЕЦ", ВАТ "Херсонська ТЕЦ", ВАТ "Миколаївська ТЕЦ", ВАТ "Одеський припортовий завод", ЗАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтный завод", ВАТ "Сумыхимпром", приватизацію яких із-за рішення уряду ще не оголошено.

За інформацією ФДМУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини