Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законопроект про легалізацію проституції буде відкликаний

12 жовтня 2015, 10:02
1378
5
Реклама

Народний депутат Андрій Немировский відкликає свій резонансний законопроект № 3139 про регулювання проституції і діяльності секс-заведений.

Читайте детальніше про проект: Депутат запропонував узаконити проституцію і секс-заведения.

За словами автора ініціативи, внесення цього законопроекту було провокаційним, "щоб притягнути до цього ганебного явища увагу суспільства і почати широку дискусію про необхідність посилення боротьби з торгівлею людьми, сутенерством, поширенням Віл-інфекції і іншими негативними явищами, супроводжуючими проституцію".

А. Немировский відмічає, що на сьогодні в Україні проституція і сутенерство "крышуются" правоохоронцями, сотні українських дівчат вивозяться за кордон, а правоохоронці закривають на це очі.

Тому депутатом підготовлений новий законопроект - про посилення карної відповідальності за торгівлю людьми, проституцію і сутенерство, особливо в частині відповідальності правоохоронців за участь в цих злочинах.

За інформацією прес-служби депутатської групи "Воля народу"

Відмітимо, що на даний момент на сайті ВР законопроект ще не значиться як відкликаний. Інформація про реєстрацію нового законопроекту також відсутня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини