Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГФС бере на облік платників податків за 24 години

9 жовтня 2015, 11:30
755
0
Автор:
Реклама

Державна фіскальна служба повідомила, що на сьогодні в частині постановки на облік платників органами ГФС реалізовані положення законодавства відносно відкриття бізнесу впродовж 24 годин.

Узяття на облік платників податків органами ГФС здійснюється на підставі відомостей з Єдиного державного реєстру у день їх надходження.

На кожне повідомлення з ЕГР в день вступу формуються дані про узяття на облік платника податків і платника єдиного внеску, які включаються в Реєстр. Такі дані можна отримати через онлайн-сервіс отримання відомостей з ЕГР на сайті usr.minjust.gov.ua. Ці дані можна проглянути в режимі "Безкоштовний запит".

На офіційному веб-сайті ГФС щодня оприлюдняться дані про узяття на облік платників податків і платників єдиного внеску з вказівкою класу професійного ризику виробництва. Ця інформація доступна через банери "Дані про узяття на облік платників податків" і "Реєстр страхувальників".

Джерело: ГФС

Нагадаємо, нещодавно Прем'єр-міністр повідомивщо в Мінюсті реєстрація підприємницької діяльності здійснюється буквально за одну добу, "але проблема залишалася в Державній службі статистики, Пенсійному фонді і Державній фіскальній службі". Поэтмоу був підписаний спільний наказ Мінюсту, ПФУ і Госстата, і дано доручення підписати такий же наказ з Мінфіном.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини