Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міграційна служба радить громадянам перевірити паспорт перед виборами

8 жовтня 2015, 10:29
752
0
Реклама

У зв'язку з проведенням чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 року усі територіальні підрозділи Державної міграційної служби в жовтні працюватимуть додаткові дні.

Зокрема, 24 і 25 жовтня (субота і воскресіння) громадяни зможуть звернутися в районний підрозділ міграційної служби за місцем проживання із питань оформлення і видачі паспортів громадянина України, тимчасових посвідчень громадянина України, а також вклеювання фотографій в паспорти громадянина України по досягненню відповідного віку.

Напередодні виборів громадян наслідує уважно перевірити свій паспорт. Зокрема, необхідно переконатися, що документ у хорошому стані, вклеєні фото досягши 25/45-ти літнього віку, змінений паспорт у зв'язку зі зміною прізвища, проставлено місце реєстрації і тому подібне

Якщо паспорт втрачений або зіпсованийнеобхідно терміново звернутися в територіальний підрозділ ГМС за місцем проживання для відновлення документів.

Обличчям, які нещодавно прийняті в громадянство України, рекомендовано не зволікати з отриманням тимчасового посвідчення громадянина України.

ГМС також радить громадянам заздалегідь перевірити наявність свого прізвища в списках виборців в дільничній виборчій комісії щоб уникнути ускладнень з реалізацією виборчого права.

За інформацією ГМС

Відмітимо, що не допускається відмовляти громадянинові, включеному в список виборців, в реалізації його права голосу на виборах на підставі відсутності в паспорті фотографіїяка вклеюється при досягненні особою 25 - і 45-річного віку. Зокрема, це було нещодавно у черговий раз роз'яснено ЦВК.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини