Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Деякі адвокати можуть не платити внески

29 вересня 2015, 09:55
865
1
Автор:
Реклама

Рада адвокатів України уніфікувала рішення по сплаті щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування адвокатами наступних категорій : інваліди I і II груп; афганці; адвокати, мобілізовані для проходження військової служби, і які у зв'язку з проведенням АТО були вимушені покинути місце свого постійного проживання.

Зокрема:

1. Продовжено на 2015 рік надане рішенням Ради адвокатів України від 4-5 липня 2014 № 84 право радим адвокатів регіонів із заяв адвокатів (мобілізованих для проходження військової служби, і які у зв'язку з проведенням АТО були вимушені покинути місце свого постійного проживання) звільняти їх від сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

2. Продовжена дія рішення Ради адвокатів України від 24 жовтня 2014 № 140 і відстрочено термін сплати адвокатами Донецької і Луганської областей щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування 2015 року.

3. Надано право радим адвокатів регіонів із заяв адвокатів - інвалідів I і II груп, афганців, звільняти їх від сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування (за наявності підтверджувальних документів).

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини