Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені умови оплати праці працівників ГСЧС

28 вересня 2015, 18:14
469
0
Автор:
Реклама

Наказом від 14 серпня 2015 року № 975 МВС відновило Умови оплати праці працівників бюджетних установ, закладів і організацій держслужби з надзвичайних ситуацій.

Схеми тарифних розрядів посад (професій) працівників встановлюються залежно від складності і об'єму виконаних робіт, рівня кваліфікації працівників, їх досвіду і знань.

Годинні тарифні ставки визначаються шляхом ділення місячного окладу (ставки зарплати) на середньомісячну норму робочого часу.

Посадові оклади проректоров, заступників керівників учбових (наукових) установ, закладів, організацій і заступників керівників структурних підрозділів установ, закладів, організацій встановлюються на 5 - 15 %, головних бухгалтеров-на 10-30 %, помічників руководителей-на 30 - 40 % нижче, ніж посадовий оклад відповідного керівника.

У розмірі до 50 % посадового окладу для працівників встановлюються надбавки:
- за високі досягнення в праці;
- за виконання особливо важливої роботи (на термін її виконання);
- за складність, напруженість в роботі.

Граничний розмір вказаних надбавок для одного працівника не повинен перевищувати 50 % посадового окладу. Таке обмеження не поширюється на працівників національних закладів.

У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи і порушення трудової дисципліни вказані надбавки відміняються чи зменшуються на підставі наказу керівника установи з вказівкою допущених порушень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини