Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок взаємного використання систем відеоспостереження СБУ, УДО і МВС

28 вересня 2015, 16:51
451
0
Автор:
Реклама

СБУ, Управління держохорони і МВС наказом від 25 серпня 2015 року № 545/493/1017 затвердили Інструкцію про порядок взаємного використання систем відеоспостереження.

Документ визначає організацію взаємного використання систем відеоспостереження, які належать СБУ, УДО і МВС.

Установка систем відеоспостереження здійснюється власником, виходячи з аналізу оперативної і криміногенною обстановок в громадських місцях і за умови відповідного фінансування.

Взаємне використання систем відеоспостереження СБУ, УДО і МВС здійснюється на безкоштовній основі.

Порядок проведення робіт по проектуванню, будівництву і прокладенню телекомунікацій, монтажу, введення в експлуатацію і експлуатації систем відеоспостереження і крайових терміналів систем відеоспостереження СБУ, УДО і МВС визначається держстандартами, технічними регламентами, технічними вимогами і здійснюється за рахунок засобів держбюджету.

Власник системи відеоспостереження :

- забезпечує налаштування і програмування карт доступу для підключення видалених користувачів системи відеоспостереження;

- розробляє методичні рекомендації для програмування кінцевих терміналів системи відеоспостереження і користування системою відеоспостереження;

- покладає організацію і виконання цих заходів на відповідні підрозділи СБУ, УДО або МВС відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Відмітимо, СБУ, УДО і МВС забезпечують свої об'єкти кінцевими терміналами і створюють умови, що виключають безконтрольне використання систем відеоспостереження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини