Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати посвідчення учасника бойових дій в Службі зовнішньої розвідки?

28 вересня 2015, 16:30
547
0
Автор:
Реклама

Служба зовнішньої розвідки ствердила Інструкцію про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни - учасник бойових дій" і листів талонів на право отримання проїзних квитків з 50-процентною скидкою їх вартості у СВР. Про це говориться в наказі від 19 серпня 2015 роки № 302.

Основою для видачі посвідчення учасника бойових дій, нагрудного знаку і листа талонів є довідкавидана за рішенням комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій у СВР, або рішення міжвідомчій комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, створеною держслужбою у справах ветеранів війни і учасників АТО.

Посвідчення учасника бойових дій, нагрудні знаки і листи талонів видаються кадровим підрозділом СВР.

У разі, коли в посвідчення учасника бойових дій або в листи талонів внесена помилковий записза заявою військовослужбовця СВР або особи, звільненої від служби у СВР, видається нове посвідчення або листи талонів, а зіпсовані - знищуються.

У разі втрати нові листи талонів не видаються.

Якщо посвідчення стало непридатним або було втрачене, то за заявою співробітника СВР видається нове посвідчення замість втраченого або зіпсованого.

Замовлення на виготовлення бланків посвідчень, нагрудних знаків і листів талонів робиться фінансовим підрозділом по заявці кадрового підрозділу СВР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини