Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанія "Suprema Lex" повідомила про вихід на український юридичний ринок

22 вересня 2015, 12:28
1400
1
Автор:
Реклама

Назва об'єднання походить від латинського вираження "Suprema Lex", що означає "вищий закон". "Suprema Lex" - багатопрофільне адвокатське об'єднання, яке надає інтегрований юридичний супровід в таких сферах як корпоративне право, злиття і поглинання, антимонопольне і конкурентне право, банкрутство, інтелектуальна власність, банківське і фінансове право, оподаткування, митне право, рішення суперечок (судова практика, арбітраж і альтернативне рішення суперечок), медичне і фармацевтичне право, нерухомість, будівництво, земельне право, трудове право, карне право, спортивне право, сімейне право, фінансовий консалтинг.

Керівний партнер АТ "Suprema Lex" - Віктор Мороз - адвокат, автор більше сотні статей і публікацій в юридичних і ділових ЗМІ, сертифікований медіатор. Старший партнер - Валерій Присяжный - адвокат, арбітражний керівник, фахівець з управління активами.

Партнерський склад АТ "Suprema Lex" об'єднують такі загальні цінності як справедливість, високі етичні і професійні стандарти, ефективність і відповідальність, індивідуальний підхід до кожного завдання і кожного клієнта.

"Вважаю, що завдяки об'єднанню експертних знань партнерів, що входять до складу АТ "Suprema Lex" клієнти зможуть досягти очікуваного результату і переконається, що нам можна довірити вирішення їх питань" - прокоментував Віктор Мороз, керівний партнер АТ "Suprema Lex".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини