Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві відбулася конференція IT Weekend Ukraine 2015

17 вересня 2015, 15:27
1257
0
Реклама

Компанія SoftServe організувала 12 вересня 2015 року у Києві в Гольф Центрі (Оболонська Набережна, 20) найдрайвовішу українську IT конференцію - IT Weekend Ukraine 2015.

30+ спікерів - експертів, 5 паралельних потоків, понад 800 учасників, 540 хвилин інтенсивного навчання, обміну досвідом й думаннями - це IT Weekend Ukraine, який вже четвертий рік поспіль організовує компанія SoftServe.

Наша мета - формування та становлення української спільноти ІТ - професіоналів. Ми створюємо умови для успішного та ефективного навчання ІТ - спеціалістів, обміну досвідом та ідеями.

На цій конференції кожен зміг знайти щось цікаве і корисне для собі. Спікери та учасники спілкувалися про тренди та новітні практики у: розробці програмного забезпечення, мобільних рішеннях, Data Science, тестуванні програмного забезпечення, успішному управлінні ІТ проектами, Agile - технологіях та бізнес аналізі.

Ділилися досвідом під година конференції не лише українські професіонали у сфері ІТ, а й гості з-за кордону: Болгарії, Ізраїлю, Італії, США, Індії, Німеччини та Угорщини.

Презентації спікерів можна завантажити з сайту: itweekend.ua

Щоб мозок не закипів від насиченої програми конференції, організатори подбали про розваги: розіграш гри в гольф, демонстрація окулярів віртуальної реальності, електромобілів та багато іншого.

Окрім цього на заході відбулася демонстрація безпілотника, до розробки якого долучилися працівники компанії SoftServe.

Фотографії з конференції можна переглянути на facebook.

Конференція закінчилася феєрично - церемонією нагородження найкращих IT - спеціалістів України - Ukrainian IT Awards.

Епатажний гурт "ONUKA" створив незабутню атмосферу та подарував багато яскравих емоцій!

До зустрічі наступного разу!

Перелік запланованих заходів можна переглянути на сайті itweekend.ua

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини