Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок обнародування Казначейством інформації про платіжні трансакції

15 вересня 2015, 11:10
677
0
Автор:
Реклама

Постановою від 14 вересня 2015 року № 676 Кабмін затвердив Порядок обнародування на єдиному веб-порталі використання публічних засобів інформації про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку.

Інформація про проведених органами Казначейства платіжних трансакціях у разі, коли на неї не поширюються обмеження, передбачені законодавством, оприлюдниться на веб-порталі способом, який надає можливість користувачам здійснювати пошук даних про операцію по руху засобів на рахунках державного і місцевих бюджетів, фондів загальнообов'язкового державного соцстрахування і інших даних.

Технологічний формат інформації про платіжні трансакції для використання сервісів інтеграції визначається Мінфіном.

Інформація об платіжні трансакції оприлюдниться на веб-порталі в он-лайн режимі після закриття операційного дня з використанням відповідних сервісів інтеграції веб-порталу.

Роз'яснення по суті платіжних трансакційрозміщені на веб-порталі, надаються власниками рахунків (розпорядниками, одержувачами бюджетних коштів і іншими клієнтами).

Для забезпечення пошуку інформації про платіжні трансакції і віддзеркалення інформації в доступній для користувачів формі на веб-порталі розміщуються технологічні довідникивласником яких є Казначейство. Казначейство забезпечує актуалізацію довідників шляхом розміщення змін до них на веб-порталі. Вичерпний перелік довідників визначається Мінфіном. Казначейство несе відповідальність за своєчасність і повноту довідкової інформації, що розміщується на веб-порталі.

Основні вимоги і технологія передачі даних, формат обміну, обов'язки відповідальних за обнародування інформації також визначаються Мінфіном.

У свою чергу, Казначейство контролює достовірність, повноту і цілісність інформації про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку.

Крім того, Казначейство забезпечує організацію і виконання робіт зі своєчасної підготовки інформації для публікації засобами автоматизованої обробки даних і взаємодія з суб'єктом, уповноваженим Кабміном адмініструвати веб-портал.

Суб'єкт, уповноважений адмініструвати веб-порталзабезпечує прийняття і автоматичне розміщення інформації на веб-порталі.

Казначейство починає оприлюднити інформацію про платіжні трансакції вже сьогодні, 15 вересня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини