Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент призвав депутатів відмінити запоруку в корупційних справах

15 вересня 2015, 09:44
500
2
Реклама

Президент Петро Порошенко провів зустріч з керівниками фракції коаліції, на якій обговорювалося ряд важливих законопроектів, які Верховна Рада повинна розглянути найближчим часом.

Акцентуючи на найбільш важливих для розгляду на цьому пленарному тижні рішень, Президент назвав законопроект о підвищенні соціальних стандартів. Цим документом також передбачається збільшення фінансування нацбезпеки і рішенню низки невідкладних запитань фінансування Збройних Сил.

Також Президент призвав знайти компроміс усередині коаліції відносно запропонованого ним законопроекту відносно значного підвищення або відміни мінімальної суми запоруки при обранні запобіжного заходу у ряді вироків, пов'язаних з корупцією. Глава держави відмітив, що за останній час правоохоронні органи у взаємодії з СБУ і прокуратурою затримали "на гарячому" ряд високопоставлених чиновників. П. Порошенка назвав це добрим знаком, але застеріг від розчарування суспільства у зв'язку з можливістю рішення суддів відпустити затриманих на поруки або під заставу.

Глава держави також відмітив необхідність поліпшити законодавче забезпечення, щоб повернути в Україну цінностіякі були вкрадені попередньою владою.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини