Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суддя Санин має намір розкрити статистику заборон мирних зборів у рамках дисциплінарної справи

11 вересня 2015, 14:01
620
0
Автор:
Реклама

10 вересня Вища рада юстиції, розглянувши висновки Тимчасовій спеціальній комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції, відкрив дисциплінарні справи відносно суддів Київського апеляційного адміністративного суду Ігоря Личевецького, Володимира Мельничука і судді Окружного адміністративного суду міста Києва Богдан Санина.

Суддя Богдан Санин прокоментував це рішення: "Про те, що в четвер на засіданні Вищої ради юстиції розглядатиметься питання про відкриття дисциплінарної справи відносно мене, я напередодні випадково дізнався зі ЗМІ. У рамках дисциплінарного провадження я зможу публічно донести свою позицію по прийнятому рішенню і сподіваюся, що буду почутим. Це шанс оприлюднити статистику судових рішень у справах про мирні збори, яка не співпадатиме з думкою псевдоекспертів з цього питання. В умовах, коли на судову владу перекладається відповідальність за усі проблеми в країні, для суддів це дійсно хороша можливість довести свою незалежність і професійний рівень".

Пленум Вищого адміністративного суду України вже звертався у Верховну Раду України з проханням законодавчого врегулювання питання організації і проведення мирних зборів.

За інформацією прес-служби Окружного адмінсуду Києва

Також читайте інтерв'ю з Богданом Саниным

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини